RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Montasje/Splash

Moss overfalt av fan

Sist oppdatert:
Kate Moss’ fuktige kveld på byen endte ikke akkurat som forventet. Se bildene.

(SIDE2): Kate Moss har mange beundrere, noe hun smertelig fikk oppleve torsdag natt.

LES MER OM KJENDISER HER

Uventet passasjer
En hengiven fan fant seg nemlig svært til rette i bilen som skulle kjøre Moss hjem. Det var klokken halv tre i natt at blindpassasjeren greide å ta seg inn i bilen før supermodellen rakk å sette sin fasjonable bakende i bilsetet.

Moss hadde tilbrakt kvelden ute med sin gode venn Sir Phillip Green aka «Onkel Phil» og hans 17 år gamle datter Chloe, og det var da de skulle hjemover igjen at kvelden tok en uventet vending.

Uten dramatikk
Modellen har vært ute en vinternatt før, og tok det hele med stor ro. Hun tok opptrinnet med humor, og lot ikke den uvedkommende baksetekapreren ødelegge kvelden.

Kvinnen som prøvde å få seg en gratis kjøretur med celebert selskap ble raskt fjernet av sikkerhetsvakter og Kate Moss kom fra det hele uten annet enn en litt spesiell opplevelse.

I toalettkrangel
Det er ikke mer enn en snau uke siden Kate Moss sist skapte overskrifter med sin festing. Supermodellen skal ha havnet i dokrangel sist fredag, da hadde hun festet hver kveld siden tirsdagen. Moss måtte nok veldig tisse, for hun ble lettere aggressiv da det ikke var noen ledige toaletter på et utested.

Les hele saken: Kate Moss i dokrangel

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere