*Nettavisen* Nyheter.

Møt den rette i kveld

Foto: (Crestock.com)

Med den nye funksjonen MatchMe finner vi en partner som passer til deg.

09.06.09 18:26

(SIDE2): Har du lyst på en kjæreste eller kanskje en livsledsager? På datingtjenesten Side2 Match har vi nå et verktøy som hjelper deg med dette.

Den rette
Side2 Match er Norges største datingtjeneste med over 350 000 medlemmer. Enten du er ute etter en flørt, en kjæreste eller en ektefelle er Side2 Match derfor et svært godt utgangspunkt, og med det nye verktøyet MatchMe kan vi finne din drømmepartner for deg.

For at vi skal kunne hjelpe deg må du først ta vår personlighetstest. Denne kan du ta på nettet, i ro og make hjemme i din egen sofa.

Klikk her for å gå rett til personlighetstesten!

Klikk på bildet for å forstørre.

Testen vil gi deg nyttig lærdom om din personlighet, i tillegg til at den skal hjelpe oss finne den beste partneren for deg. Sammen med annen info som interesser, ønsker etc. finner vi andre single som kan passe for deg.

Du får tilsendt et utvalg partnere med beskjed om å rangere de du liker best. Deretter blir du introdusert for dem som også har rangert deg høyt. Hvordan eventyret fortsetter er opp til dere.

Har du lyst til å finne den rette nå? Klikk her for å gå til Side2 Match!

I nærheten
Er du veldig knyttet til ditt bosted, kan det være en idé å finne deg en partner der du bor. På Side2 Match kan du også sjekke hvilke av dine naboer som er single.

Klikk her for å finne en singel nabo

Annonsebilag