*Nettavisen* Nyheter.

Møt Johan og Atle

Johan Golden og Atle Antonsen skulle lokke lytterne til Kanal 24. Nå mener de jobben er gjort. - Vi har 1 million lyttere, sier duoen som kommer på nett-treff onsdag. Send inn spørsmål nå.

01.02.05 12:51

Hver onsdag mellom 12 og 14 kan du høre komikerne Johan Golden og Atle Antonsen på humorprogrammet «Kommisjonen» på Kanal 24.

Møt humorparet: Send inn spørsmål i bunnen av saken.

De ble hyret inn i september for lokke lyttere til kanalen og hjelpe til med å lage en mer rampete radio.

Og den oppgaven tok de absolutt på alvor og nå mener de mye av jobben er gjort.

- Det går strålende, vi har passert 1 million lyttere for lengst, sier komiker Johan Golden gravalvorlig til side2.no.

- Vi tok noen klare grep som å se på det hele mer matematisk. Og da vi regnet om lytterne i irske lire var jobben gjort.

Men for Antonsen og Golden var ikke det tilstrekkelig. Etter å ha brukt mye tid på å observere var det tid for å få kalt ledelsen og profilerte programledere inn på teppet.

Flørting
- Vi oppdaget at det foregikk mye flørting i gangene og lempfeldig omgang med partnere og kolleger. Dette måtte vi få en slutt på, fortsetter Golden. Beskjeden ble mottatt av de ansatte, om ikke akkurat godt mottatt.

Han presiser at ledelsen fortsatt har et stykke igjen og håper at det blir litt lekrere biler og elskerinner etter hvert.

Antonsen og Golden har lang erfaring med både tv, radio og å stå på scenen men de innrømmer at radio er fryktelig lettvint. Mens det fort går et halvt år på tv fra ide til program er radio mye mer umiddelbart. - Også elsker vi jo å skravle, innrømmer Golden.

Gutta holder til daglig til i Oslo men de innrømmer at de har vært på ekskursjon til plankebyen Fredrikstad, hvor Kanal 24 har hovedkontor tiltross for at de tidligere i år lovet å aldri sette sine ben der.

Lei P4
Kanal 24 blir til stadighet sammenlignet med konkurrenten P4, men nå er komikerduen kraftig lei.

- Vi vil ikke høre noe mer om P4. Vi har foreløpig slått lokalradiostasjoner som Radio Fitjar og Solradioen i Halden. Nå har vi som mål og ta igjen NRK P1 ganske enkelt, forteller Golden optimistisk.

Møt Kommisjonen onsdag klokken 14.30 - send inn spørsmål i feltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.