RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mot ny bunn i Opticom (Ny)

Sist oppdatert:
Det går mot ny årsrekord i Opticom-aksjen mandag morgen. Bunnnivåene for selskapet til investorene Thomas Fussell og Robert Keith blir stadig lavere på Oslo Børs
Korrigert

Opticom-aksjen gikk mot et nytt bunnnivå mandag. Aksjen ble handlet til 60 kroner pr. aksje, mens det tidligere bunnnivået var på 58,50 kroner pr. Opticom-aksje i år. Dette bunnnivået stammer fra 11. mars.

Den forrige årsbunnen ved avslutning av en børsdag er 60,50 kroner for Opticom-aksjen er fra 17. mars i år. På en elendig børsdag mandag går det mot at den tidligere bunnrekorden kan bli slått igjen.

Lavere og lavere nivåer

For traderne i Opticom-aksjen er utviklingen i Opticom-aksjen skummel. Kursgrafen viser at smårallyene i aksjen oppstår fra stadig lavere nivåer.

I tillegg til dette korrelerer Opticom-aksjens utvikling i stadig mindre grad med utviklingen til den amerikanske og teknologitunge aksjeindeksen Nasdaq Composite.

Nasdaq-indeksen har løftet seg svært gode 2,6 prosent siden nyttår, mens Opticom-aksjen handles på omtrent samme nivå som ved inngangen av året.

Utviklingen i Intel-avtalen

En mager nyhetsstrøm fra Opticom og samarbeidspartner Intel har ført til den tunge aksjekursen. Opticom har i de siste kvartalene redegjort for at utviklingsplanen for det nye chip-settet, som inneholder materialet polymer/plastikk, er forsinket.

Dette har også ført til lavere inntekter fra samarbeidspartner Intel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere