RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mot ny periode for Søviknes


Samarbeidspartner i kommunestyret, Høyre, går tilbake og mister to representanter, men Frp går frem og vinner ett mandat. Dermed tyder alt på at Søviknes får en femte ordførerperiode.
Samarbeidspartner i kommunestyret, Høyre, går tilbake og mister to representanter, men Frp går frem og vinner ett mandat. Dermed tyder alt på at Søviknes får en femte ordførerperiode. Foto: Paul Weaver (Nettavisen)
Terje Søviknes er allerede landets lengstsittende ordfører. Nå tyder alt på at han får fortsette i jobben.

Fremskrittspartiet går fram i Os, kommunen hvor Terje Søviknes har vært ordfører de siste 16 årene.

Partiet ender med en oppslutning på 39,4 prosent i årets kommunevalg, en framgang på 1,7 prosent. Dermed får de ytterligere en representant inn i kommunestyret.

Samarbeidspartner i kommunestyret, Høyre, går tilbake og mister to representanter, men fortsatt har de to partiene et hårfint flertall med sine til sammen 18 representanter mot opposisjonens 17. Dermed tyder alt på at Søviknes får en femte ordførerperiode.

I forkant av valget kunne målinger tyde på at opposisjonen hadde en sjans til å vippe Søviknes ut av ordførerkontoret, men det viste seg å ikke slå til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere