RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mot store forsinkelser for Golar

Sist oppdatert:
Golar LNGs brannskadde nybygg kan bli forsinket i mange måneder. Daewoo-verftet holder fortsatt på med å bedømme skadene
Det melder TradeWinds fredag.

Det var i januar at det John Fredriksen kontrollerte rederiet Golar LNG fikk brannskadet et av sine spesialskip for frakt av flytende naturgass, LNG, som er under bygging i Sør-Korea.

En ny leveringsdato for skipet har ikke blitt satt, og Daewoo-verftet holder fortsatt på å bedømme skadeomfanget. Ifølge Avisen kan det bli flere måneder med forsinkelser.

Det 138.000 kubikkmeter store LNG-skip skulle vært levert i slutten av mars for å gå inn på en kontrakt med BG Group. Nå går det rykter om at BG og Golar forhandler om en ny kontrakt, hvor BG får det neste nybygget i stedet. Golar har fire skip under bygging.

Adm. direktør Sveinung Støhle i Golar vil ikke kommentere ryktene, og at eventuelle diskusjoner mellom rederiet og BG er langsiktige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere