RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mote + musikk

Foto: Pål Laukli/Gary Swindell
Sist oppdatert:
Se resultatet av samarbeidet mellom Maya Vik og fotografene Pål og Gary.

(SIDE2): 800 mennesker dukket opp på utstillingen «MV» som hadde lansering på Vulkan onsdag.

Blant de var Mira Craig, David Eriksen og Alexander Denstad With.

Da Canon Norge tok kontakt med Pål og Gary for å gjennomføre et prosjekt med ny Canon-teknologi, ble Maya Vik sin personlighet og musikk raskt valgt som utgangspunkt. Samarbeidet strakk seg over flere måneder og har ført til unike bilder av Maya Vik, samt en ny plate fra den norske it-jenta.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Samarbeidet førte til av Vik nå går solo. Sangene har hun samlet på et nytt album som har fått navnet `Château Faux-Coupe’.

Sideprosjektet 'Château Faux-Coupe' er Mayas første soloutgivelse, og her leker hun seg med ulike musikalske uttrykk over lyden av den klassiske trommemaskinen Linn LM-1, som ble udødeliggjort gjennom utallige hits fra 1980-tallet.

Alle låtene er produsert av "Basmo Family" (Øyvind Holmboe Basmo, og hans bror og fetter) og Chris Lee. Marius Simonsen fra Montée spiller perkusjon på alle låtene, og i tillegg bidrar artister som Mimi Blix, Erlend Mokklebost og ST 2 Lettaz of G-Side.

Miksen står produsent og tekniker Jimmy Douglass for, som har vært blant de mest etterspurte bidragsyterne i amerikansk popmusikk siden 1970-tallet, og som har vunnet fire Grammy-priser.

Sjekk ut singelen her:

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere