RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Motefiffens triste farvel

(Stella Pictures)
Moteekspertene holdt minnestund for motedronningen Isabella Blow i London tirsdag.

(SIDE2): Isabella Blow var en av Londons heteste motestylister. I mai år begikk den sterkt deprimerte 48-åringen, men høyst elskede moteeksperten, selvmord. Nå hylles hun av motefiffen i London.

Moteløvene møttes tirsdag i Guards Chapel, i nærheten av Buckingham Palace, der det ble holdt en minnestund for Isabella Blow. Telegraph.co.uk skriver i dag at kapellet ikke noensinne tidligere har vært så fullstappet av uvanlig oppkledte, friserte og hattekledte mennesker.

Stjerner og kongelige
Sarah, hertuginnen av York, og hennes eldste datter, prinsesse Beatrice, kom sammen til minnestunden. Prins and prinsesse Michael of Kent, og deres to barn, the Hon Frederick Windsor og Hon Gabriella Windsor var også til stede i Guards Chapel.

Kjendiser som Bryan Ferry, Daphne Guinness, Joan Collins, Zandra Rhodes, Naomi Campbell, Erin O'Connor, Lily Cole, Alexandra Shulman, Antony Price, Jasper Conran og Stella McCartney hadde alle kledt seg i siste mote på minnestunden.

Supermodell uten sminke
Lily Cole var i motsetning til de andre veldig nedtonet i en enkel beige trenchcoat og den lille sorte under. Supermodellen kom nesten helt uten sminke, og var tydelig rørt av situasjonen rundt Isabella Blows bortgang.

Se alle bildene fra minnestunden lenger ned

Les mer om mote her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere