*Nettavisen* Nyheter.

Motekatastrofen Mariah

De gangene Mariah Carey viser seg offentlig overlater hun alt for lite til fantasien.

19.01.10 18:04

(SIDE2): Det finnes moteløver, og det finnes motepadder.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Mariah Carey kan i manges øyne være både søt, sjarmerende og til og med vakker. Problemet er at hver gang hun skal ut på en offentlig tilstelning, enten det er Golden Globe eller en gjennomsnittlig musikkprisutdeling blir utringningen større enn kjolene Paris Hilton bruker.

Hennes siste motekatastrofe skjedde under søndagens Golden Globe-utdeling hvor kjolen knapt var statist. Likevel er dette normen for Carey og hennes offentlige fremvisninger.

Kåret til verst kledd
I 2006 omtalte Mr.Blackwell, som årlig publiserte listen over de verst kledde før sin død, Mariah slik;

- Mariah bruker rett og slett for trange klær. Hun gjør alt for mye. Du kan ikke klare å putte alt hun har inn i de størrelsene hun bruker.

Bedre var det ikke to år tidligere når People Magazine kåret henne til den aller verst kledde og mente hun kledde seg som en misforstått tenåring.

LES MER:Verdens slemmeste motekritiker død

Ikke plass til puppene
Etter årets Golden Globe har også flere magasiner omtalt Mariah som den verst kledde, og Popcrunch omtalte hennes kjole på følgende måte:

- Hennes kjole var så trang at det ikke var plass til puppene hennes.

Karrieren
Mariah Carey fyller 40 år den 27.mars i år, og hun debuterte i 1990 med sangen «Vision of Love.» Hun er født i New York, og hennes mor var tidligere operasanger og sanglærer. Moren var irsk-amerikaner, mens faren hadde bakgrunn fra Venezuela og Afrika.

Karrieren som sanger startet tidlig etter at hun prøvde å kopiere sin mor som treåring da hun sang Verdis opera «Rigoletto.» Som ung ble hun brukt som demosanger for lokale studioer og ble etterhvert backingsanger for Brenda K.Starr. I 1988 møtte hun plateselskapdirektøren Tommy Mottola og han ga henne en platekontrakt.

Paret giftet seg i 1993, men ble skilt fire år senere. I 2008 giftet hun seg med skuespilleren Nick Cannon.

Mariah Carey har gitt ut følgende album:

Mariah Carey (1990)
Emotions (1991)
Music Box (1993)
Merry Christmas (1994)
Daydream (1995)
Butterfly (1997)
Rainbow (1999)
Glitter (2001)
Chambracelet (2002)
The Emancipation of Mimi (2005)
E=MC2 (2008)
Memoirs of an Imperfect Angel (2009)

Mariah Carey har også spilt i filmene «The Bachelor», «Glitter», «WiseGirls», «Tennessee» og «Precious». Hun har også spilt i en episode av «Ally McBeal».

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.