*Nettavisen* Nyheter.

Motekonge manglet stjernespiller

I over 20 år har Giorgio Armani vært ledende på eksklusiv herremote. Denne uken viste han frem klærne som snart blir den heteste herremoten på markedet.

06.07.05 08:50

(SIDE2): Det sies at Armani har fått mye av inspirasjonen til 2006-kolleksjonen mens han tilbrakte tiden på sin eksklusive yacht.

Derfor overrasket det nok ingen at hans 2006-kolleksjon som ble vist frem i Milanoo onsdag og torsdag hadde et maritimt preg.

Motekritikerne er imidlertid svært begeistret over det nye designet fra Armani, og Fashion Wire mener dette er den friskeste og mest bombesikre kommersielle herrekolleksjonen fra Armani på mange år.

Armani har for øvrig valgt Brasils stjernespiller Kaka som frontfigur for sine jeans. Men han var ikke tilstede i Milano ettersom han var på Brasils vinnerlag i prøve-VM.

- Hver gang jeg ser Brasil spille spør alle mine jentevenner hvem den vakre fyren som heter Kaka er. Noen menn har alt, sier Armani som nok er fornøyd med å ha sikret seg brasilianerens underskrift.

Da visningen var over mottok Armani stående applaus fra de fremmøtte. Artistyndling og moteløve Usher satt på første rad. Tidligere i uken har han også kikket på neste års mote fra Gucci og Versace.

Du ser bildene fra Milano i bildegalleriet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.