RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moten vi elsker å hate

Sist oppdatert:
Side2 gir deg her en topp ti-liste over motene vi elsker å hate. Du avgjør hva som er verst.

(SIDE2): Mange hater veskene fra Louis Vuitton, likevel ser vi dem overalt. Hvilke trender hater du mest - stem til høye på siden.

Louis Vuitton
Motehuset er attraktivt over hele verden, men det er også deres piratkopier. Kopiene er skylden i at så mange ikke vil kjøpe en dyr veske fra Louis Vuitton, når alle andre går rundt med kopier.

Cananda Goose-jakkene
Jakkene er store og varme - og ikke minst dyre. Men hvor kult er det å gå med en jakke alle andre har? Jeg går med den fordi den er varm, tenker du kanskje. Men det finnes helt sikkert andre jakker som er minst like varme, til en brøkdel av den prisen. Og som kanskje ikke alle andre har heller.

Buksene fra Rock & Republic
Hva er vitsen med en bukse til 4000 kroner? Du trenger ikke å følge alt det stjernene går med - og i hvert fall ikke det Victoria Beckham kler seg i.

Moonboots
De varme bootsene egner seg ikke i byen. Legg de igjen på hytta, eller pakk de langt inn i skapet. Moonboots er bare helt ut.

Rutene fra Burberry
Å, se jeg har rutete skjerf fra Burberry! Å, det er vel ikke noe å skryte av, vel? Alle har det jo, og du finner kopiene i nærmest alle kjedebutikkene.

Saggebukser
Visst er det deilig å gå med, men det skal mye til for å se virkelig bra ut i en saggebukse. Denne moten har også tatt mer av hos jentene de siste årene, og tro oss, det er få gutter som egentlig liker buksene som mange kaller «bæsjebukser».

Bukser med lavt liv, slik at g-strengen vises
Trailersprekk er ut! De lave buksene er ut. Vi er lei av å se g-strengen. Kle på dere, jenter.

Pysjamasbukser
Fjortis-buksene får jentene til å se ut som de nettopp har gått ut av sengen. Slike bukser er formløse, og langt ifra pene. På tide å få opp øynene for litt ordentlige bukser.

Små hunder i vesker
For bare noen år siden ville alle ha en liten chihuahua i vesken sin. Ja, jeg er en pen jente, og ja, jeg har en trendy chihuahua. Åh, come on, det er bare harry.

Leggvarmere
Leggvarmerne skal varme, men det er vel kanskje ikke akkurat derfor vi går med de? Trendy - men kult? Ok gutta, vi tar hintet.

Se flere bilder lenger ned

Les mer om mote her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere