Møter klubben han vokste opp i

- Det er alltid moro å spille på Ullevaal foran Klanen uansett om du er fra Oslo eller Fredrikstad, sier Jørgen Horn før kveldens kamp på Ullevaal. Vålerenga - Fredrikstad, i kveld kl. 19.00

31.10.11 10:41

Fredrikstad-stopper Jørgen Horn begynte å spille fotball i Vålerenga da han var fire år gammel og innrømmer at han har et veldig spesielt forhold til moderklubben.

– Det blir selvfølgelig litt spesielt. Det var der jeg lærte å spille fotball. Men det er alltid moro å spille på Ullevaal foran Klanen uansett om du er fra Oslo eller Fredrikstad, sier Horn til Fredrikstad Blad.

Horn har tidligere møtt Vålerenga som Viking-spiller og i vår var han med da Fredrikstad slo gamleklubben på hjemmebane.

– Jeg har ikke så dårlig statistikk mot Vålerenga, men det hadde ikke gjort noe om jeg forbedret den med Fredrikstad. Dessuten slo vi dem jo her hjemme.

Etter en katastrofal høstsesong har Østfold-laget beveget seg stadig nærmere nedrykkstreken. I går fikk FFK imidlertid en hjelpende hånd fra Odd Grenland som slo Start i Kristiansand. Horn er ikke redd for at hans nye klubb skal rykke ned.

– Det kan virke som om media og folk i Fredrikstad glemmer at vi ligger fire poeng foran Start og har bedre målforskjell enn dem. Det betyr at de er nødt til å vinne to kamper flere enn oss. Vi føler fortsatt at vi har Start på armlengdes avstand Vi må gå ut på banen og tenke at vi spiller uten press, da tror jeg sjansene for tre poeng er større enn om vi er redde for å tape.

- Får vi tre poeng mot Vålerenga, kommer vi opp i ryggen til Sogndal og Lillestrøm, som er i fritt fall. Da er det ikke helt håpløst, avslutter Horn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.