RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Motereporterens ønskeliste

Sist oppdatert:
Hva ønsker en motereporter seg akkurat nå? Les her.

(SIDE2): Jeg klarer knapt nok å vente en dag til med å kaste meg inn i vårplaggene. Det er mye jeg ønsker meg, og mye jeg har lyst til å putte lengst inn i skapet.

Her kan du se mine topp ti favoritter for våren 2007.

Vid bukse med høyt liv
Trenden med høyt liv fortsetter flere sesonger, og jeg har funnet min favoritt blant trendene for høsten 2007. Diesel viste sin nyeste kolleksjon i New York i starten av februar, og der midt blant alle plaggene, dukket det opp en lilla skinnende bukse med høyt liv. Akkurat en slik bukse vil jeg ha.

Kort kjole
Prada og Chloe er bare noen av motehusa som går for superkorte kjoler i vår. En ting som er sikkert i år, er at så fort våren er her skal alle jeansene pakkes innerst i skapet, og ikke tas frem igjen før høsten igjen. Korte kjoler blir en av sommerens største trender.

Shorts med høyt liv
Shortsen var fjorårets yndlingsplagg for min del. Jeg kommer garantert til å bruke disse også i år, men skal jeg kjøpe noen nye, skal det være med høyere liv. Stella McCartneys antrekk med en hvit singlet og en vid shorts med høyt liv er bare helt nydelig.

Sid kjole i sølv
Vår- og sommer er tid for brylluper. I år vil jeg gjerne skinne i sølv fra topp til tå. Den stroppeløse kjolen fra Ralph Lauren er fantastisk.

Marc Jacobs-sko
Både Chloe og Marc Jacobs har fantastiske sko. Trenden er fortsatt skyhøyt, enten du kjøper dyre designersko eller finner et par i kjedebutikkene.

Veske fra Burberry
Sølvvesken fra Burberry blir trolig stjernenes hit i år, men få andre har råd til å kjøpe seg en veske til over 40.000 kroner. Det er likevel lov å drømme...

Solbriller fra Ray Ban
De nye Ray Ban Wayfarer står øverst på min ønskeliste, og er også det mest realistiske målet.

En gul trenchcoat
Valentino viser en søt og romantisk kolleksjon for sommeren 2007. Gult er en av yndlingsfargene til designeren, og det blir også en stor trendfarge til sommeren. En gul trenchcoat er derfor ikke et dumt valg.

Badedrakt
I hele fjor sommeren drømte jeg om en badedrakt, men det er først i år butikkene virkelig vil fylles opp med sommerens heteste bademote. Badedrakten kan gjerne være litt sexy, men det er superviktig at det ikke blir for dype utringninger. Her kan det lett bli «to much».

Singletter
Det går ikke en sommer uten av garderoben min fylles opp av nye singletter. En enkel singlet er bare dødslekkert. I år vil jeg bruke den til shorts, og frem og tilbake til stranden.

Se flere bilder lenger ned. Kanskje finner du også noen favoritter?

Les mer om mote her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere