RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moteriktig designermat

Sist oppdatert:
De store motehusene nøyer seg ikke lenger med bare å sette trender innen klær, kosmetikk og interiør. Her er fem designrestauranter du bør få med deg.

DOLCE&GABBANA GOLD

Adresse:
Via Carlo Poerio 2A, Milano, Italia

Navnet sier alt; her er det gull fra tak til gulv. I følge designerduoen Domenico Dolce og Stefano Gabbana er gull fargen som symboliserer sensualitet, luksus og ”la dolce vita”. Menyen inneholder mat med røtter i middelhavsområdene, men det finnes også en egen meny for helsefriker som ønsker mer kalorifattig mat.

For en drink eller kaffe i forgylte omgivelser kan gjester slappe av i kafferommet og baren, mens spisegjester vises til den trendy bistroen eller den ultrastive restauranten.

Og om du ønsker å ta med deg desserten hjem finnes det et eget shoppingområde der du kan kjøpe med deg mat og vin i yndige gavepakninger – i gull selvfølgelig.

Nettside: www.dolcegabbanagold.com

LES OGSÅ: Europas beste vinrestauranter

RISTORANTE CAVALLI

Adresse:
2042 Peel Street, Montreal, Canada

Et sjokkrosa barområde, enorme lysekroner og restaurantlokaler designet av Miguel Cancio Martins setter scenen for glamorøse spiseopplevelser hos Cavalli i Montreal. Kjøkkenet er italiensk, krydret med inspirasjon fra Europa og Asia.

Vinlisten består av rundt 200 viner fra de største vindistriktene verden over, med hovedvekt på Italia. Hva med grillet entrecôte med portobello, rossinisaus, urtepoteter, og en moden barolo i glasset..? Eller en flaske christal rosé på terassen? It’s just Cavalli life.

Nettside: www.ristorantecavalli.com


BEIGE - TOKYO

Adresse:
Ginza Chanel Building 10F, 3-5-3 Ginza Chuo-ku, Tokyo, Japan

Eleganse fra motehuset Chanel møter kokekunsten til franske Michelin-kokken Alain Ducasse, og resultatet er Beige Tokyo. Her serveres det fransk mat med bisarre paralleller til produkter fra Chanels kolleksjoner.

Desserten «Sublimeage» er en hyllest til hudkremen ved samme navn, og serveres anrettet som en liten kremkrukke – selvfølgelig fulgt av en komplementær vareprøve til kvinnelige gjester.

Om restauranten blir for overfylt kan gjester trekke opp på takterrassen «Le jardin de tweed», «Tweedhagen», og nyte en moteriktig cocktail.

Nettside: www.beige-tokyo.com


EMPORIO ARMANI CAFFÈ

Adresse:
Via Manzoni 31, Milano, Italia

Det trenger ikke alltid koste skjorta å spise på designrestaurant. Hos Emporio Armani Caffè serveres det enkel italiensk mat til rimelige priser; pastaretter, salater, panninis og antipasto.

Interiøret er maskulint og minimalistisk, og baren velfylt. Det perfekte sted å puste ut og ta et glass vin, mens du ser over dagens fangst fra den tilhørende Armani-butikken på 8000kvm..

Nettside: www.emporioarmani.com


VANITAS RESTAURANT

Adresse:
94 Seaworld Drive, Surfers Paradise, Queensland, Australia

Midt i det salige virvaret av mosaikkunst og greske fontener på Hotel Palazzo Versace ligger restauranten Vanitas. Her er det meningen at man skal leve og puste Versace!

Alt er preget av moteskaperens design og overdådige livsstil, fra den enorme flislagte logoen i baren, til gullemblemene på de sirlig strøkne serviettene. Maten er franskinspirert, men laget på tradisjonelle australske råvarer. Om du ønsker å ta med deg opplevelsen utendørs stiller restauranten og hotellet med mange alternativer: Spis sammen med sjeldne bengalske tigre, lek med delfiner mellom rettene, eller kjør en Harley Davidson ut i jungelen og spis lunsjen din der.

Nettside: www.palazzoversace.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere