Møtet med Obama gikk ikke helt som planlagt

OPS: President Obama sang og fortalte historier med jentespeiderne - før hun ene ble for ukonsentrert og falt bakover.

OPS: President Obama sang og fortalte historier med jentespeiderne - før hun ene ble for ukonsentrert og falt bakover. Foto: Jonathan Ernst (Scanpix)

Speiderjenter campet i hagen ved Det hvite hus.

02.07.15 12:40

Han er kjent for å ha barnetekke, president Barack Obama, men alt gikk ikke helt som planlagt da han onsdag lot en gruppe jentespeidere telte i hagen ved Det hvite hus.

- Hva gjør dere i hagen min, spøkte presidenten da han og kona Michelle besøkte dem utpå ettermiddagen.

Mens presidenten og jentene fortalte historier og sang, ble campingstolen til den ene jenta vel vanskleig å håndtere. Hun satt like ved Obama, og ble muligens så overveldet av å møte verdens mektigste mann, at hun like godt tippet bakover og endte med beina i været. Obama tok det med et smil og sjekket etterpå om jenta hadde det bra.

LES også: Obama vil la flere få overtidsbetalt
OG her: Stor seier for Obamas helsereform i høyesterett

Jentenes overnatting var del av Michelle Obamas kampanje «Let’s move outside», hvis mål er å få barn og unge til å være mer aktive utendørs. De 50 jentene som fikk lov å innta plenen utenfor presidentboligen går i fjerde klasse.

LES også: - Overvekt handler om mer enn billig sjokolade

Overnattingen gikk likevel ikke som den skulle. Grunnet kraftig regn og tordenvær, måtte nattens teltbesøk avlyses. Det vil si – de flyttet inn i et konferanserom i en bygning ved siden av Det hvite hus.

Foto: Jonathan Ernst (Scanpix)

Foto: Jonathan Ernst (Scanpix)

Foto: Jonathan Ernst (Scanpix)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.