RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Motorola fortsatt i motbakke

Sist oppdatert:
Den amerikanske chip- og mobilprodusenten Motorola og toppsjef Christopher Galvin sliter fortsatt i motbakke, viser resultatrapporten for andre kvartal
Motorola har gjennomgått en kraftig restrukturering, og leverte tirsdag overskudd i fjerde kvartal på rad. Overskuddet kom til tross for at teknologiselskapets omsetning faller kraftig.

Motorola var ute med et resultatvarsel i forrige uke, som vanlig. I andre kvartal hadde selskapet et resultat på 119 millioner dollar, eller 5 cent pr. aksje. I samme kvartal i fjor var nettoresultatet på 2,3 milliarder dollar. OMsetningen falt i andre kvartal til 6,2 milliarder dollar, ned fra 6,9 milliarder dollar i samme kvartal i fjor.

Resultat, ekskludert, engangsposter, var på 19 millioner dollar, eller 1 cent pr. aksje. Dette var litt bedre enn analytikerne hadde ventet.

Motorola kom også med et resultatvarsel for tredje kvartal tirsdag. Selskapet venter et salg på 6,3 milliarder til 6,5 milliarder dollar i kvartal, med et overskudd på 2 til 4 cent pr. aksje ekskluder engangsposter. Ifølge analysebyrået First Call, ventet analytikerne i snitt et overskudd på 5 cent pr. aksje i tredje kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere