RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Motorola tilbake etter rapport

Sist oppdatert:
Investorene tok ut festen på forhånd da Motorola leverte sin resultatrapport på Wall Street tirsdag etter børsslutt
Motorola var ute med sin rapport for fjerde kvartal tirsdag etter børsslutt. Etter å ha steget 2,4 prosent i den ordinære handelen tirsdag, falt Motorola-aksjen tilbake 1,9 prosent i etterhandelen etter offentliggjøringen av kvartalsrapporten.

Verdens tredje største mobilprodusent fikk et nettoresultat på 654 millioner dollar, eller 27 cent pr. aksje, i fjerde kvartal. I samme kvartale i fjor var overskuddet på 489 millioner dollar, eller 20 cent pr. aksje.

Omsetningen i kvartalet steg med 27 prosent tiol 8,8 milliarder dollar.

Resultatrapporten var bedre enn analytikerne hadde ventet. Ifølge Reuters Estimates ventet analytikerne i snitt et resultat på 24 cent pr. aksje av en omsetning på 8,4 millioner dollar.

Det var trolig Motorolas guiding på første kvartal som skuffende for markedet. Selskapet venter et salg i kommede kvartal på 7,5 til 7,9 millioner dollar, og et resultat på mellom 17 og 20 cent pr. aksje.

Ifølge Reuters ventet analytikerne i sine estimater i snitt et resultat på 20 cent pr. aksje av en omsetning på 7,62 dollar i første kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere