RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Motorola tredoblet overskuddet

Sist oppdatert:
Verdens nest største produsent av mobiltelefoner, Motorola, rapporterte om en tredobling av overskuddet, men veksten skuffet analytikere
Tredjekvartalstallene til Motorola kom etter børs tirsdag. Selskapet rapporterte om et resultat på 479 millioner dollar, 20 cent aksjen, mens de på samme tid i fjor leverte et resultat på 116 millioner dollar, 5 cent aksjen.

Salget økte til 8,62 milliarder dollar, fra 6,83 milliarder samme periode i fjor. Dette er under det analytikerne på Wall Street hadde ventet seg. Konsensus før tallene var på 8,67 milliarder dollar, skriver Reuters.

Samsung er nå bare 500.000 mobiltelefoner unna å bli den andre største aktøren på mobilmarkedet, mens Nokia fremdeles troner alene på toppen.

Selskapet guidet omsetning for fjerdekvartal til mellom 9,3 og 9,6 milliarder dollar, som er noe under estimatene til Wall Street som er på 9,52 milliarder dollar. Dette melder Reuters.

Aksjen falt 4,5 prosent i ettermarkedet i USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere