*Nettavisen* Nyheter.

Dette viste seg å være populært

LANG KØ: Flere hundre bilister var innom bensinstasjonen på Innhavet lørdag for å få kjøpt diesel og bensin til under tiern for literen. Et veldig populært tiltak, konstaterer daglig leder Svein Hilling Elsbak. Foto: Øyvind A. Olsen (Avisa Nordland)

06.10.14 15:56

INNHAVET (Avisa Nordland): Få ting frister bilistene mer enn billig drivstoff.

Flere hundre var innom bensinstasjonen på Innhavet i Hamarøy for å få kjøpt diesel og bensin til under ti kroner literen, skriver an.no.

– Dette viste seg å være et svært populært tiltak. Det ble en veldig hyggelig dag, konstaterte daglig leder Svein Hilling Elsbak etter å ha hatt to runder med «Happy hour» på drivstoff.

Bilvask

Bilistene ventet tålmodig på å få fylt billig drivstoff til priser man må mange år tilbake i tid for å finne maken til.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Et veldig populært tiltak, konstaterer daglig leder Svein Hilling Elsbak. Foto: Øyvind A. Olsen

Årsaken til tilbudet var at bensinstasjonen på Innhavet feiret at den nå har investert i, og tatt i bruk, en splitter ny og topp moderne helautomatisk bilvaskemaskin.

Tilbudet ble umiddelbart tatt i bruk av mange av de besøkende.

Fornøyde kunder

– Jeg føler at vi nå har fått en topp moderne bensinstasjon med alle fasiliteter som forventes. Behovet for et slikt tilbud har eksistert lenge. Det viser også tilbakemeldingene fra besøkende, sier Svein Hilling Elsbak til an.no.

- Vi har hatt tilbud om selvvask av biler i mange år, men har bestandig ønsket å framstå som en moderne stasjon med de samme tilbudene som vi finner i byene. Dit føler jeg at vi nå har kommet, sier Svein Hilling Elsbak etter å ha brukt mye penger sammen med Shell på å gi kundene et tilbud som tydelig falt i smak.

– Å sette ned drivstoffprisen så mye kostet oss en del, men det er alltid slik at man også må gi for å få fornøyde kunder. Det er det aller viktigste for oss, sier Elsbak, selger av Norges kanskje rimeligste drivstoff sist lørdag.

Les flere saker fra Avisa Nordland her!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.