RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Motorstorm Apocalypse» annonsert

Sist oppdatert:
Her er de første bildene og detaljene.

Den actionfylte bilspillserien «Motorstorm» fra Evolution Studios kjører fra søle, grus og lava og spinner inn i byen i den neste utgivelsen i serien, «Motorstorm Apocalypse» .

Sony har publisert de første bildene og detaljene til spillet i sin offisielle Playstation-blogg. Her skriver spillsjef Matt Southern i Evolution Studios at spillet har vært under utvikling i to år. Forgjengeren «MotorStorm: Pacific Rift» ble sluppet i november 2008.

Ingen vanlig by

Ifølge Matt Southern er det ikke en helt vanlig by.

- På samme måte som det første «Motorstorm» var lagt til Monument Valley og «Motorstorm: Pacific Rift» til The Island, inspirert av Hawaii og andre middelhavsøyer, er «Motorstorm: Apocalypse» lagt til The City. Dette er en by inspirert av amerikanske vestkystbyer, spesielt Californias Bay Area, skriver Southern.

«Motorstorm: Apocalypse» handler imidlertid ikke om gateracing. Det ville vært en veldig stor overgang fra de tidligere spillene i serien. The City er en by tilsynelatende i ruiner, og spillsjefen beskriver kjøringen som «Brutal Urban Off-Road Racing».

Raser sammen mens du kjører

Som disse lekkede «Motorstorm»-bildene antyder, bygningene i The City raser sammen mens du kjører. Spillsjefen skriver at dette naturlig nok vil påvirke rutene du kjører.

- The City er ikke en postapokalyptisk by, det er en apokalyptisk by. Dette er overlevelseskjøring, skriver han.

Southern hinter dessuten om to typer nye fiender som allerede eksisterer byen. Så snart de skjønner at byen er fortapt, begynner de også å ødelegge den.

Stor flerspiller

Southern forsikrer at teamet i Evolution Studios har hørt nøye på tilbakemeldinger fra spillerne etter «Motorstorm: Pacific Rift», og forsikrer at «Apocalypse» er bygget på variasjon, kronologi og dybde.

Flerspilleren i neste «Motorstorm» skal ha fått seg en solid overhaling, og utviklerne har latt seg påvirke av de beste flerspillerspillene på markedet, både rolle-, eventyr, plattform- og ikke minst skytespill.

- Ingenting irriterer meg mer enn forestillingen om at en tilgjengelig actionracer samtidig må være grunn eller rett og slett dum, skriver spillsjefen, og lister opp noe av kjerneinnholdet i flerspilleren:

  • Flerspiller for opp til 16 personer.
  • Split-screen for opp til fire personer.
  • Kombiner online flerspiller med split-screen. Fire personer i stua mot tolv på nettet.
  • Pimp bilene etter eget ønske og modifiser dem for å bedre ytelse og «våpen».
  • Et vell av resultatlister og mengder av belønninger for å gi gode kjørere den oppmerksomheten de fortjener.
  • Matchmaking.
  • Game Mode Creator. Du kan lage dine egne baner med dine egne regler.

Forvent mer informasjon om «Motorstorm Apocalypse» fra E3-spillmessen i Los Angeles.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere