*Nettavisen* Nyheter.

Møtte ikke til baby-kontroll

En uke etter fødselen skulle Dung vært på kontroll med sitt nyfødte barn. Der møtte hun aldri opp.

10.08.07 09:10

(iBergen.no) Den nyfødte datteren og foreldrene hadde time på den lokale helsestasjonen for en kontroll en uke etter fødselen den 18. juni. Timen den 25. juni ble overholdt, men Dung var ikke med på møtet med helsesøsteren.

- Den siste verifiserbare observasjonen vi har av Dung er 23. juni. Hun var altså ikke på kontrollen, sier politiinspektør Svein Erik Krogvold til iBergen.no.

Han vil ikke utdype om de vet noe mer om hvorfor hun ikke møtte til denne kontrollen, så kort tid etter fødselen av hennes andre barn.

Observasjonen av Dung den 23. juni ble gjort inne på Sartor senter. Hun handlet på senteret sammen med en annen person. Dungs mobiltelefon ble brukt siste gang denne dagen, klokken 11.35. Da var den koblet mot basestasjonen på kjøpesenteret. Nå skal politiet også lete etter overvåkningsvideoer fra dette besøket.

Avhørt 40
Under en pressekonferanse på Laksevåg politistasjon torsdag fortalte politiet at de har avhørt helsepersonell og andre interessante vitner som kan ha vært i forbindelse med Dung. Vel 40 personer er til nå avhørt, deriblant svigerfamilien og familien i Vietnam.

Den 22 år gamle tobarnsmoren ble meldt savnet 20. juli, én uke etter at hun skal ha forsvunnet fra boligen i Krabbedalen. Siden da har politiet sjekket store mengder elektroniske spor, deriblant overvåkingskameraer flere steder i Bergen.

I Sparebanken Vest 1. juni ble hun og ektemannen fanget opp av kameraene mens de tok ut et større pengebeløp.

Mobilsporet lagt dødt
Det mye omtalte mobilsporet er nå lagt dødt, etter at politiet fikk klarhet i bakgrunnen for det torsdag morgen. Man trodde lenge at noen hadde forsøkt å opprette et mobilabonnement i hennes navn, to uker etter at hun var blitt meldt savnet.

- Vi vil ikke gå nærmere inn på hva det gikk ut på, men det var iallefall et blindspor og har ingenting med saken å gjøre, sier Krogvold.

Det er blitt foretatt søk i én kvadratkilometer rundt parets hus i Krabbedalen, uten resultat. Ingen nye søk er under planlegging på det nåværende tidspunkt.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.