RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mr Bond i Bergen

Foto: afp/scanpix
Sist oppdatert:
Sent torsdag ankom selveste Roger Moore i Bergen.

Han skal delta under en fremføring ved Festspillene førstkommende mandag 29. mai. Det dreier seg om en kammermusikk galla konsert, der hans venn og verdenskjent fiolinist Julian Rachlin spiller.

Men til dem som tror at den britiske skuespilleren har skjulte talenter: Nei, han deltar ikke på et instrument, men som forteller under forstillingen. Han skal fremføre teksten Saint Saëns «Dyrenes karneval», opplyser festspillene til Side2.

Forestillingen er ennå ikke utsolgt, så for fansen vil det fortsatt være mulig å få billetter, opplyser billettkontoret. Billettprisen ligger en del høyere enn andre, noe som skyldes at Moore er Unicef-ambassadør, og en del av inntektene av det han deltar ved går til Unicefs arbeid.

Den snart 79 år gamle skuespilleren er en stor tilhenger av kammermusikk og en nær venn av Julian Rachlin, så publikum må kunne belage seg på å treffe på filmstjernen ved forestillinger.

Mer om Festspillene:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere