RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møre trekker seg fra bankkampen

Sist oppdatert:
Sparebanken Møre og Olaf Arne Fiskerstrand trekker seg fra bankkampen om Romsdals Fellesbank. Dermed er Sparebank 1 Midt-Norge alene igjen på kamparenaen
Fredag meldte Sparebanken Møre om at de trekker seg fra kampen om Romsdals Fellesbank. Det kom frem i en melding etter styremøtet i Ålesund-banken fredag.

- Styret i Sparebanken Møre har i styremøte i dag vedtatt ikke å øke prisen i tilbudet til aksjonærene i Romsdals Fellesbank. Ut fra hensynet til de ansatte og aksjonærene i Romsdals Fellebank, har styret i Sparebanken Møre også vedtatt å trekke tilbudet overfor aksjonærene i Romsdals Fellesbank, heter det i en melding.

Sparebanken Møre mener at prisen nå er blitt så høy at det er risiko for at banken ikke vil klare å skape merverdi for Sparebanken Møres eiere.

Alene igjen på haugen

Sparebanken 1 Midt-Norge blir dermed vinneren i bankkampen om Romsdals Fellesbank.

I begynnelsen av januar økte Sparebank1 Midt-Norge budet på Romsdals Fellesbank til 171 kroner aksjen. I tillegg ble budfristen forlenget.

Budet fra Sparebanken Møre var på 165 kroner pr. aksje i Romsdals Fellesbank.

Styret jobbet aktivt mot

Det første Sparebanken 1 Midt-Norge trolig vil gjøre er å sparke ut hele styret i Romsdals Fellesbank. Styret, med Helge Aarseth i spissen, gikk til frontalangrep på Midt-Norge da trønderne la inn bud.

Aarseth har ført en kampanje med lokalpatriotisme som hovedinnslag. Nå vil trolig romdalsbanken bli langt under trøndersk domene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere