RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mørk, dyster og spennende thriller

Sist oppdatert:
Eksen din kommer tilbake etter at han har vært forsvunnet et helt år, og bestemmer seg for å leke litt med deg. Slik blir det spenning av.

Katie Holmes (Ja, hun fra Dawsons Creek) spiller hovedrollen i denne thrilleren fra amerikansk college-miljø. Katie (som er hennes rollenavn også) er en ung jente som tidligere var sammen med skolens kjekkas, inntil han en dag bare plutselig forlot henne.

En detektiv blir satt på saken for å etterforske forsvinningen, og etterhvert blir detektiven og Katie noe mer enn venner. Samtidig dukker eksen opp igjen for å bedrive terror, og når på toppen Katies beste venner forsvinner blir det hele intrikat.

Abandon er en thriller av beste sort, med akkurat så mye spenning og lurendreierier at du blir godt underholdt. Slutten er akkurat passelig overraskende, uten å være «nå skal vi overraske deg»-aktig. Katie Holmes gjør en god rollefigur, og Abandon er en thriller du med godt hjerte kan oppsøke i videohyllene. DVD-platen har ikke ekstramateriale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere