RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MRT-advokat vitnet i Fast-sak

Sist oppdatert:
MRT-advokat Johan H. Lutdal vitnet selv i Fast-saken mandag. Han innrømmet enkelte feil i det mye omtalte amerikanske søksmålet mot Fast
Restene etter det høyprofilerte unoterte selskapet Mrt Micro har som kjent saksøkt søkeselskapet Fast for 400 millioner kroner. iMarkedet har fulgt saken som går for Oslo Tingrett.

Les også:

MRTs kronvitne mot Fast skaper tvil
Rinnan-forklaring flyttet til fredag
Høyt spill i Fast-søksmål

Lutdal i vitneboksen

Mandag var MRT-restenes advokat Johan H. Lutdal i vitneboksen. Fokuset til Fasts advokat Carl A. Christensen er nå nemlig flyttet fra å vinne søksmålet til å få vedtatt rettergangsbøter mot MRT-restenes aksjonærer.

Christensen sier til iMarkedet at påstanden om at Fast har produsert maskinvare, søkechips, nå er lagt død. Denne oppsiktsvekkende påstanden kom frem ved rettssakens første del, og var en del av søksmålet MRT anla mot Fast i USA.

Endrer ikke

Lutdal sa til iMarkedet fredag at han i løpet av helgen ville vurdere lovanvendelsen i søksmålet mot Fast. Bakgrunnen var spørsmålet om anvendelsen av kretsmønsterloven, som bygger på et kretsmønsters fysiske utforming, på programvaresystemer.

Mandag var det imidlertid klart at MRT-restenes advokat fortsatt vil bygge søksmålet på brudd på Kretsmønsterloven og på Markedsføringsloven.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere