RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MRT-bakmann vil anke Fast-dom

Sist oppdatert:
MRT-bakmann Gullik Hansen (bildet) vil anke dommen mot Fast, til tross for knusende nederlag og rettergangsbot i tingretten. Telefonen hos MRT-advokat Johan Lutdal er imidlertid stengt
Les om Gullik Hansen her: Klart for rettssak mellom MRT og Fast

Til tross for en knusende avgjørelse i Oslo tingrett, ønsker en av bakmennene i det mye omtalte søksmålet mot søkeselskapet Fast, å fortsette saken.

I et intervju med iMarkedet sier Gullik Hansen at han vil anbefale MRT-restene å anke avgjørelsen i MRT-saken til Borgarting lagmannsrett.

- Jeg vil oppfordrer til en anke, sier Gullik Hansen til iMarkedet.

Hansen driver til daglig selskapet Centrum Eiendom. Det er pengene fra dette selskapet som har finansiert den siste rettssaken mot Fast.

Gullik Hansen har en avtale med styret i MRT MpiRE, som har overtatt rettighetene til søkechipen MS160 som er kjernen i konflikten mellom Fast og MRT. Centrum-sjefen er avhengig av at styret i MRT MpiRE går med på anken.

Gullik stiller med penger

Gullik Hansen har kjempet med ryggen mot veggen før, og rettergangsboten på 15.000 kroner hindrer ikke Hansen denne gangen heller. En slik bot gis meget sjelden i norske rettssaler, og er en lovregel som skal hindre unødvendige rettsaker.

- Klart de tror at MRT ikke har penger og spekulerer i det. Der tar de skammelig feil, sier Centrum-sjefen til iMarkedet.

Og han fortsetter:

- Hun der dommeren kan ikke ha skjønt kretsmønsterloven. Ekspertisen i Norge på dette området er dårlig. Når jeg prater med amerikanerne og utlendingene er det noe helt annet. Det at Lutdal (MRTs advokat red. anm.) gis rettergangsbot skjønner jeg heller ikke, sier Hansen til iMarkedet.

iMarkedet har de siste to dagene forsøkt å få en kommentar av advokat Lutdal. Telenor opplyser imidlertid at advokatens telefon for tiden er uten forbindelse.

Oppgitt Fast-advokat

Fasts advokat Carl A. Christiansen blir oppgitt når iMarkedet forteller ham at Hansen ønsker å anke MRT-saken.

- Vi får se om han er tøff nok til å gjøre dette for egne penger, sier advokat Christiansen til iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere