RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MSN Norge får ny sjef

Sist oppdatert:
Torstein Harildstad forsvinner fra sjefstillingen i MSN Norge. Inn kommer salgssjefen.

MSN har ansatt Benedikte Løvdal som daglig leder for den norske virksomheten. Løvdal kommer fra stillingen som salgssjef i MSN Norge.

- Å lede MSN i Norge er en av de mest spennende stillingene i den norske internettbransjen. MSN er blant de nettstedene med høyest besøk og har de mest brukte nettbaserte kommunikasjonstjenestene i sin portefølje. Jeg får samtidig mulighet til å lede en svært kompetent stab, og det ser jeg fram til, sier Benedikte Løvdal.

Løvdal har blant annet jobbet i Telenor og som salgsansvarlig og prosjektleder i Aftenposten. Løvdal ble ansatt i MSN i 2001.

- En av mine viktigste oppgaver er å bidra til at vårt nettsted og våre nettbaserte tjenester, MSN Hotmail og MSN Messenger, styrker sin posisjon som ledende innenfor hvert sitt område. Vi skal også arbeide hardt for å opprettholde og forsterke vår posisjon som den nettleverandøren som best dokumenterer effekten av nettbasert annonsering, sier Løvdal i en pressemelding.

Løvdal etterfølger Torstein Harildstad. Han går tilbake til Microsoft Norge.

- Det har vært spennende og meget lærerikt å lede et selskap i en bransje som nærmest har gått fra et prematurt nivå til en industri i løpet av få år. Når jeg fikk mulighet til å lede en annen av Microsofts satsinger, servere, valgte jeg å skifte beite, sier Harildstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere