RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møt Idol-Susanne til chat

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Nesten 30.000 har sjekket inn på vårt spesielle hotell, og i neste uke kommer også Susanne Nordbøe fra Idol på besøk. Ønsker du å slå av en prat med henne?

Konsollen blinker og viser «1 ny melding»: Hei Linnemor, nå er jeg ferdig med lekser og mas... Stikker til hotellrommet mitt, konkurranse senere i dag! Kom når du er klar! Lenny. »

Og så er man i gang! På Habbo Hotel blir man en del av et nytt samfunn når man logger inn, bestående av nærmere 30.000 registrerte Habboer, som er hotellets innbyggere.

Finn dine venner på Habbo Hotel
Du kan sende meldinger direkte, og besøke andre Habboer på deres egne gjesterom. Eller invitere til ditt eget om du har det.

Litt tidlig med «my place or your place»? Bli kjent over en matbit i et av hotellets offentlige rom, eller ta en svømmetur, da vel! Er du ny i Habboland, tar det ikke lang tid før du har en lang venneliste. Venner treffer man lett på Habbo. Du velger selv hvordan du vil se ut, og trenger du en hårfiks, er du din egen frisør.

Er du en grønnskalle?
Akkurat nå er det «Skolestart Kampanje» på Habbo Hotel. Det innebærer nyttige skoletips, antimobbing og et helt nytt Habbo Atlas hvor man kan finne info om alle de forskjellige Habbolandene.

Er du helt ny, farger du håret grønt og er «Grønnskalle». Så kan du dra til « Hulen», som er et perfekt sted å henge når du er ferdig på skolen, med biljardbord og leksesnakk om nødvendig! En erfaren Habbo har farget håret rødt og hjelper deg å komme i gang på Habbo.

Møt Susanne Nordbøe
Men husk å vær pen på håret om du skal ta klassebilde! Det blir mange konkurranser og fete giveaways de neste dagene. Hele kampanjen avsluttes med et spesielt besøk neste uke, da kommer R &B-prinsessen Susanne Nordbøe fra Idol, innom for å hilse på alle Habboene.

Dersom du ønsker å spørre Susanne om noe kan du allerede nå sende henne dine spørsmål på Habbo Hotel.

Og hvem vet, kanskje du får høre henne synge?

Her sjekker du inn på Habbo Hotel

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere