RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møt nye venner på nett

I Playforia kan du nemlig cruise mellom seks kule bydeler i Playrays virtuelle verden og møte nye mennesker.

(SIDE2): Playforia er stedet å være for alle som liker å møte andre mennesker på nett og ha det gøy. Her møtes ungdom fra hele landet.

Prøv Playforia her.

Ta spillfiguren din med på tur i de virtuelle bydelene eller inn i din egen leilighet. I ditt «hjem» kan du slippe fantasien løs og innrede etter din smak og dine ønsker; jungel, 50-talls rockestue, prinsesserom eller badstue – alt er lov.


Du bestemmer også selv hvor i byen du vil bosette deg, dersom du synes det er vanskelig å velge et sted kan du enkelt skaffe deg flere leiligheter og hus.

Alt du trenger til innredningen; tapet, gulv, møbler og pyntegjenstander er lett tilgjengelig i butikken. Ikke glem at det kun er din fantasi som setter grenser på innredningen.

I Playforia finner du flere fellesområder hvor du kan møte og chatte med gamle venner og nye kontakter. Hva med en tur på kafé? Eller et besøk hos sheriffen i «Ville Vesten»?

Du chatter enkelt med de andre besøkene via din spillfigur, og kan til enhver tid invitere venner «hjem» for en mer fortrolig prat.


Det er helt gratis å bruke Playray. Og veldig morsomt. Du kan nemlig enkelt forflytte deg fra Playforia og ut i nettspillene. Dermed kan du enkelt utfordre spillerne du treffer på din ferd parken eller den gamle borgen til et slag biljard og minigolf.

Ikke med i gjengen ennå? Klikk her for å flytte inn i vinterens kuleste nabolag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere