RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møt tenåringsbrudene

Sist oppdatert:
Selv om det er færre som gifter seg hvert år i England er det noen som er fast bestemt på å la seg smi i Hymens lenker – tenåringer.

(YEYE): Tross at de ikke er mer enn 16-17 år gamle ønsker de å gifte seg allerede. Møt Englands tenåringsbruder.

Kjole av 50 000 Swarovski-krystaller
Torsdag viser TVNorge programmet om blant annet 18 år gamle Catrina. Hun har bare ett ønske – hun vil dedikere sitt liv til husmorrollen. Men før matlaging og barneoppdragelse kommer inn i bildet, vil hun gifte seg i en kjole som ingen av gjestene vil komme til å glemme. Med hele 31 underskjørt og et korsett med over 50 000 Swarovski-krystaller er kjolen så tung at Catrina må dyttes inn i limousinen for å komme seg til kirken.

En annen jente vi får møte er Kayley. Hun var bare 18 år da hun giftet seg med sin 32 år eldre kjæreste, Phil. Ektemannen er åtte år eldre enn moren hennes, og Kayley er fem år yngre enn Phils datter. Likevel ser de på hverandre som et helt vanlig par. Forvirret?

Ti år og gift
Ayisha er tilsynelatende en helt vanlig britisk skolepike. Men da hun var 10 år gammel ble hun forlovet med sin tremenning i Pakistan. De giftet seg da hun var 16 og har tilbrakt to år fra hverandre, hun i England, han i Pakistan. Men nå har ektemannen bestemt seg for å gi opp jobben sin i den pakistanske hæren for å komme til Ayisha i England. Hun drømmer om å bli lege, og håper mannen hennes vil forsørge henne så hun kan studere medisin.

Gift i en fei
17 år gamle Naeden er gravid, men ønsker ikke å føde som ugift kvinne. Derfor haster hun ned kirkegangen med barnefaren for å sikre sine ufødte tvillinger en «riktig» start på livet. Og det er på hengende håret!

Tenåringbrudene ser du på TVNorge torsdag 20.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere