RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møt våre spilleksperter

Sist oppdatert:
Nå har du sjansen til å overliste spillekspertene i Spillmagasinet.

(SIDE2) : Lars Wærstad og Kristian Evensen er Nettavisen og TV 2 Interaktivs spilleksperter i Spillmagasinet.no. Det disse gutta ikke vet om spill, pc og konsoller er ikke verdt å vite.

Fra kl. 15.00 til 16.00 i dag (fredag) kan du møte og utfordre våre eksperter på Playray.no.

Klikk her for å registrere deg.

Playray er et spillcommunity proppet med enkle og morsomme casual games. Enten du liker å jakte på egne rekorder eller utfordre nye og gamle venner i multiplayer spill er sjansen for at du vil finne et nytt favorittspill stor.

Våre eksperter vil forflytte seg rundt i communitiet og spillene gjennom hele timen. For å lokalisere dem klikker du bare her og skriver inn Lars Wærstads nick «Gullsnusen» eller Kristian Evensens nick «kristrev» i søkefeltet. Der får du opp deres profiler med avatar, gjestebok og informasjon om hvilke spill de spiller.

Du kan klikke deg inn og overvære spillene samt chatte med våre eksperter under nett treffet. Du er selvfølgelig også velkommen til å utfordre ekspertene i de forskjellige spillene og poste eventuelle spørsmål i deres gjestebøker. Dette er en perfekt anledning til å svar på alt du lurer på, både om Playray og andre spill.

Vi sees på Playray!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere