RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møter Ferguson veggen?

Manchester United-manager Alex Ferguson er avbildet i midten av dette veggmaleriet som finnes i enden av veien Sir Matt Busby Way på fotballklubbens hjemmearena Old Trafford. Her er han omkranset av lykkelig spillere fra årgangen som vant Champions League i 1999.

Etter over 17 år som manager i klubben han har gjort til et av verdens beste lag, kan det snart være kroken på døren for den temperamentsfulle skotten.

Manchester Uniteds to største aksjonærer John Magnier og J.P.McManus, som eier 25 prosent av aksjene i klubben, opplyste mandag via sitt investeringsfirma Cubic Expression at de fremdeles nekter å samarbeide med Ferguson.

Magnier er misfornøyd med måten klubben og Ferguson håndterer spilleroverganger på. Både Magnier og partneren JP McManus vil ha en uavhengig gransking av Uniteds spillerkjøp de siste fem årene, og særlig hva slags type betalinger som er gjort til de forskjellige agentene som har vært involvert.

Magnier varsler at han vil kalle inn til et ekstraordinært styremøte hvis Sir Alex Ferguson får mer enn en ett års forlengelse på kontrakten sin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere