RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møter kraftig kritikk

Sist oppdatert:
Helseeksperter kritiserer Dr.Phils innblanding i Britney Spears sykehusopphold.

(SIDE2): TV-psykologen Dr.Phil, som opprinnelig heter Phillip McGraw, dukket opp på sykehuset for å hjelpe Britney Spears da hun fikk sammenbrudd i helgen. I ettertid planla han også et TV-show med Spears-familien.

Eksperter mener han har gått langt over streken.

- Det er sant at noenganger må personer bli behandlet ufrivillig fordi de ikke kan ta vare på seg selv. Men det er en forskjell mellom å få psykologisk hjelp mot sin vilje og bli tvunget til å holde ut med Dr.Phil ufrivillig, sier Jeffrey Sugar, psykiater og sjef for krisetilfeller ved University of Southern California, ifølge AP.

McGraw dukket opp på Cedars-Sinai Medical Center lørdag hvor Britney Spears var innlagt. Han hevder at han ble invitert av Spars’familie, men det er ikke god nok grunn, synes Sugar.

Han påpeker at Britney er en voksen kvinne som selv må avgjøre hvem hun vil ha besøk av på sykehuset.

- Må ha mer hjelp
Sosiolog og familieterapeut Julie Albright mener at McGraws framgangsmåter kan være hjelpsomme, men når det gjelder Spears så er hun trolig i en altfor skjør tilstand. Hun påpeker at Spears må ha mer oppfølging og at en times tid med terapi ikke er nok.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere