RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møtes i virtuell verden

Sist oppdatert:
Er du på jakt etter en chat helt utenom det vanlige? Da bør du sjekke ut Playforia, der møtes ungdom denne vinteren.

(SIDE2): Playray.no har tidligere vært mest kjent for sine morsomme nettspill. Nå kan alle Playrayere i tillegg til spillene utforske Playforia, Playrays spennende virtuelle verden.

Kom igang!
Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til Playforia er å registrere deg. Når det er gjort opprettes automatisk en spillfigur (også kalt avatar) til deg. Denne figuren er ditt alter ego i Playforia.

Du kan velge mellom hundrevis av morsomme klesplagg og annet tilbehør til din figur og dermed helt selv bestemme hvordan den skal se ut. Vel inne i Playforia kan figuren hoppe, danse, le og sitte på møbler - alt på din kommando. Det er også figuren du kommuniserer med andre Playrayere via når du beveger deg fra bydel til bydel.


Penthouse - eller hus på prærien?
Playforia er interaktivt og minner på mange måter om et dataspill. Man kan se og snakke med andre brukere omgitt av virtuelle hus, natur, ting og dyr.

Dørene til seks forskjellige bydeler er åpnet og du velger selv hvor du vil bosette deg. Enten det blir forstaden eller ville vesten du velger å kalle «hjemme», kan du velge møbler, tapet og gulv i flere stilarter til leiligheten din. Miks og match, ditt rom blir helt unikt.

Kast deg ut i chatten ved å utforske fellesområdene, hva med et besøk på Memphis Kafé eller den fine parken? Istedenfor å klikke på linker for å komme til det stedet du vil, kan du rusle eller benytte deg av teleporter du finner rundt i rommene.

På vandringene treffer du på andre påloggede fra hele Norge så sjansen for å starte nye vennskap er stor.

Klikk her for å flytte inn i vinterens kuleste nabolag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere