RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MTG saksøker Telenors Canal Digital

Sist oppdatert:
Det svenske mediekonsernet Modern Times Group saksøker nå Telenor-eide Canal Digital via sitt Viasat Broadcasting for ulovlig markedsføring av deres tv-kanaler
Bilde: Konsernsjef Hans-Holger Albrecht i MTG

Modern Times Group skriver i en pressemelding onsdag ettermiddag at de har sendt saken til den svenske markedsretten for å få en stans av Canal Digitals markedsføring av Viasat-kanalene TV3, ZTV og TV, ellers må de pålegges dagbøter.

I tillegg vil MGT ha en umiddelbar stans av markedsføringen av de tre kanalene som en del av Canal Digitals pakketilbud til kabeltv-markedet.

MTG mener at Canal Digitals pågående markedsføring av kanalene til erkekonkurrenten Viasat både misledende og et brudd på akseptert markedsføringsprinsipper. Krangelen startet for en uke siden da Canal Digital presentert sin nye kabeltv-pakke.

- Canal Digital har kommersielt stjålet vårt flaggskip tv-merkevare TV3. Dette er juridisk og kommersielt uakseptabelt, sier konsernsjef Hans-Holger Albrecht i MTG i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere