*Nettavisen* Nyheter.

MTV-deltaker drept

Den kontroversielle realityserien skal fortsatt vises.

06.12.08 11:52

(SIDE2): Innspillingen av MTVs nye realityserie «A Double Shot At Love, som har premiere i USA i neste uke, fikk en tragisk start. Showets produsenter forteller TMZ at deltakeren Kandice Hutchinson ble drept i en trafikkulykke i Texas kort tid etter at hennes siste episode ble filmet. Sammen med 22-åringens foreldre har MTV bestemt at serien skal vises, men at de redigerer bort scener med den drepte som kan virke støtende.

Hutchinsons bil skal ha blitt påkjørt bakfra slik at hun ble kastet ut gjennom vinduet og over på den andre siden av motorveien, hvor hun omkom. Dødsulykken skjedde i oktober, men MTV offentliggjorde navnene på seriens deltakere denne uken, skriver 730.no.

På «A Double Shot At Love» skal de prikk like biseksuelle tvillingene Rikki og Vikki bo sammen med 12 heteroseksuelle gutter og 12 lesbiske jenter og forsøke å finne kjærligheten.

KLIPP FRA SJEKKEPROGRAMMET MED RIKKI OG VIKKI.

Serien er en variant av «A Shot At Love» med sangeren og modellen Tila Tequila, som ble avsluttet etter den andre sesongen. Siste runde sendes på norske MTV. I kjølvannet av realityserien, lanserer eks-programlederen boken «Hooking Up With Tila Tequila», som er en (slags) guide til lykke og berømmelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.