Mulig knivstikking i Oslo - kvinne sendt blødende til sykehus

Hendelsen skal ha skjedd på Torshov i Oslo. Politiet har innbrakt en mann for avhør.

15.04.19 19:37

- Politi og ambulanse er på stedet ifm en mulig knivstikking. Fornærmede er bevisst får behandling av ambulansepersonell. Gjerningsmannen er lys i huden, ca 185 cm og iført blå genser. Vi søker i området med patruljer, skriver politiet på Twitter like over halv seks mandag kveld.

Den fornærmede skal være en kvinne som var bevisst da nødetatene var på plass. Hendelsen fant sted rundt klokken 17.30 mandag.

- Kvinnen blødde fra det ene beinet, og er nå kjørt til sykehuset. Vi vet foreløpig lite om hendelsesforløpet, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Ifølge TV 2 skal kvinnen være alvorlig skadd, men ikke livstruende.

Kvinnen ble funnet i Torshovgata, men hendelsen fant ifølge kvinnen sted i området der Oscar Braatens gate møter Sandakerveien.

Gjerningsmannen skal være i alderen 20-35 år, og politiet har satt inn store styrker i søket. De leter også etter en gjenstand, siden den fornærmede kvinnen har fortalt at det var en kniv i bildet.

Klokken 18.41 opplyser politiet på Twitter at en person er tatt inn til avhør.

- En mann innbringes for å avklare vedkommendes rolle i saken, men er ikke per nå å anses som pågrepet. Han kjøres inn til politihuset for avhør, sier Krohn Engeseth til NTB.

Han legger til at det er en relasjon mellom mannen og den fornærmede kvinnen.

Klokken 19.30 melder politiet at de har avsluttet søket og dradd fra stedet.

- Ingen har så langt blitt pågrepet i saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.