*Nettavisen* Nyheter.

Mulig slagsmål i Oslo med bruk av kniv og lyden av et «smell»

MULIG MASSESLAGSMÅL: Politiet var i området Grønland/ Tøyen ved botanisk hage, hvor det muligens var et slagsmål med kniv. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Politiet har fått melding om et mulig slagsmål med kniv ved Botanisk hage i Oslo.

12.02.19 22:31

Klokken 22.18 skriver politiet på Twitter at de har søkt i området over lengre tid, men uten å kunne oppklare hendelsen.

Episoden ved Botanisk hage ble meldt inn til politiet klokken 20.45.

- Politiet er i området Grønland/ Tøyen. Vi har fått melding om at det ved botanisk hage skal ha vært flere menn, mulig det har vært slagsmål med kniv. Det er også hørt smell. Politiet søker i området etter involverte, meldte Oslo politidistrikt på Twitter.

- Vi har masse ressurser i nærområdet. Selve området er tomt nå, men vi har kontakt med to personer som kan ha vært involvert.

- Foreløpig kan vi ikke bekrefte at det har vært et slagsmål, men flere innringere har meldt i fra om «amper stemning» blant flere unge menn, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Nå undersøker politiet videre på stedet for å få klarhet så raskt som mulig.

- Vi er i kontakt med folk som har sett noe. Noen mener de har sett en kniv, andre mener de hørte et smell, men det kan vi ikke bekrefte enda, forteller Gulbrandsen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag