RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mund i ny TV 2-satsning

Sist oppdatert:
Over nyttår blir Øyvind Mund programleder for «Alle mot én» - en ny storsatsning på TV 2.

- Dette er en kunnskapskonkurranse med et unikt samspill mellom én sentral deltager og 100 publikummere i salen, sier prosjektleder i TV 2, Andreas Hatlevik.

Øyvind Mund var sist med som programleder for «Gyldne Tider» som ga et muntert tilbakeblikk på 1980-tallet - først i Sverige og så i Norge. Den muntre stilen må han ta med seg nå, når han får oppgaven å få deltagerne til å trives i studio.

- Jeg gleder meg, og syns dette formatet er spennende. Jeg tror det blir et program som hele familien kan samle seg rundt. Og så er det jo alltid spennende å se folk vinne store pengesummer, sier Mund til TV 2.

«Alle mot én» går ut på at én person skal kjempe mot hundre deltagere i salen. De får alle samme spørsmål, og en angitt tid til å svare på. Den som svarer feil blir tatt ut av spillet.

Den sentrale deltagerens oppgave er å utkonkurrere flest mulig av de hundre deltagerne i studio. Jo flere deltageren klarer å eliminere, jo mer penger kan han eller hun vinne. Og det er ikke småtterier det er snakk om.

Premiene blir pengegaver, reiser og biler. Rekrutteringen til salen gjør TV 2 gjennom salg av Yezz!-lodd, der premien altså er tur til Oslo og «Alle mot én».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere