*Nettavisen* Nyheter.

Mund trenger flere kvinner

Altfor få kvinner har meldt seg på kvelden nye kunnskapsprogram med Øyvind Mund på TV 2.

13.02.06 07:01

(SIDE2:) «Alle mot en» er et nytt konkurransekonsept der personen i stolen kjemper mot 100 publikummere i salen. Det er Rubicon som lager programmet for TV 2, og produksjonsselskapet opplyser at det til nå er rundt 1100 som har ønsket å delta i programmet.

- Men det er altfor få kvinner som søker, sier deltageransvarlig Merete Øidne til Side2.

- Det er også en tendens til at kvinner trekker seg etter at de har meldt seg på. Men vi kvinner kan jo like mye, så vi vil gjerne oppfordre flere til å bli med.

Flere auditions

Til nå er det spilt inn to show, der til sammen to kvinner og to menn deltar. Rubicon har hatt jevnt tilsig av søkere til programmet, men vil likevel avholde tre nye auditions neste uke.

- Vi tror at flere blir interessert etter at de får sett hva programmet går ut på.

Vil du delta?
Da må du søke gjennom TV2.no her

- Tøff rolle

Øyvind Mund er programleder i «Alle mot en». Han tror at konkurransen blir litt av en utfordring for den som sitter i stolen.

- Jeg tror det blir tøft, det gjelder å ha sansene skjerpet og is i magen. Når studiolysene tennes, sitter deltageren foran en enorm tribune med 100 deltagere som kjemper for å slå hoveddeltageren ut, sier han til TV 2.

Historisk pengepremie

Den profilerte programlederen ser derimot frem til å dele ut gevinsten. Scorer man full pott, kan en person vinne 2,5 millioner kroner. Ifølge TV 2s informasjonssjef Jørund Rasdal Unneland blir detteden største pengepremieren som noen sinne er utdelt på norsk tv .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.