RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Muri i 200

Sist oppdatert:
André Muri spilte sin 200. kamp for Vålerenga mot Viking.

André Muri (30) kom til Vålerenga fra Stabæk foran 2005-sesongen og ble seriemester i sin første sesong for klubben, da han var på banen i 25 av 26 Tippeligakamper. Bortsett fra et utlån til Odd Grenland høstsesongen 2007 har Muri vært i klubben siden og mot Viking tirsdag kveld spilte han sin 200. offisielle kamp for klubben.

Etter returen til Vålerenga har Muri en veldig betrodd mann Vålerenga-forsvaret og i de to foregående sesongene spilte han samtlige Tippeligaminutter for klubben.

I løpet av Vålerenga-karrieren så langt har Muri spilt 151 Tippeligakamper (10. plass historisk), 19 cupkamper, 21 kamper i Royal League og ni kamper i Europacupen for Vålerenga.

Ti igjen for Berre

Morten Berre spilte sin 213. kamp i toppdivisjonen for Vålerenga mot Viking tirsdag. Med det er han ti kamper bak Freddy dos Santos som la opp etter fjorårssesongen og alt ligger til rette for at Berre etter årets sesong vil ha flest kamper i toppdivisjonen for klubben.

Se oversikten over flest Vålerenga-kamper her

Klikk her for mer Vålerenga-statistikk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere