RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Musikksjefer vil ha mer «Idol»

Sist oppdatert:
Musikksjefene i NRK Petre, P4, Kanal 24 og Radio 1 tror ikke konseptet er tømt og vil ha mer «Idol». Er du klar for en ny runde?

- Dette bør så absolutt ikke være siste runde med «Idol». Jeg har overhodet ikke noe imot enda en runde. Det er ingenting som tyder på at markedet for nye talenter er tømt. Det er mange med en artistdrøm der ute, og som har et talent, sier musikksjefen i NRK Petre, Håkon Moslet, til Aftenposten.

Han mener programmet øker oppmerksomheten rundt popmusikk generelt.

Musikksjefen i P4, Even Rognlien, vil også ha mer.

- «Idol» er et gullprogram, så dette bør absolutt ikke være siste gang. Det er ganske enkelt et underholdende TV-program, sier Rognlien.

Musikkprodusent Ole Morten Føreland i Kanal 24 sier til Aftenposten at han har sin klare favoritt.

- Jeg har for eksempel stor tro på Jorun i år. Hun er en artist som kan vare langt utover sitt «Idol»-år. Hun har en fin personlighet og ter seg naturlig, slik det norske folk liker, sier Føreland.

Den eneste som er litt negativ, er Musikksjefen i Radio 1, Sigurd Vedal.

Han mener det kan være lurt med ett års pause

- I år har det vist seg at det kom til mange nye talenter som ikke meldt seg forrige gang. Etter hver runde har man trodd at markedet for nye talenter var tømt, men det tror ikke jeg. Dessuten er det bra underholdning, og det viser vel også seertallene, sier Vedal til Aftenposten.

Har du fått nok Idol?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere