Gå til sidens hovedinnhold

– Mye spennende på Haugenstua

Byrådslederen tok turen til Haugenstua. Her ble han imponert.

HAUGENSTUA: Byrådsleder Stian Røsland (H) tok seg en rundtur på Haugenstua på fredag. Turen startet i trygdeboligene i Garver Ytteborgsvei 91 og ble avsluttet på Nedre Fossum gård.

– Det var en veldig spennende tur og det er mye som skjer på Haugenstua når det gjelder utviklingen. Det neste store som kommer nå etter Fjordbyen er realisert, er utviklingen i Groruddalen, sier Røsland, som fikk en orientering om både utviklingen og utfordringene.

Dukket opp etter frokost

I Garver Ytteborgsvei 91 er det bo- og dagtilbud for eldre. Røsland fikk møte både beboere og ansatte. Stedet er en god Omsorg + kandidat.

Det var bydelsdirektør Maria Brattebakke og leder av helse- og sosialkomiteen i bydelsutvalget Tore Ludt (Sv) som fulgte byrådslederen rundt. Følget dukket opp på besøk hos de eldre rett etter frokosten.

Her fikk de informasjon om både stedet og aktivitetene, og jommen har ikke Røsland blitt diskutert på stedet også.

Etter frokosten er det nemlig avislesing, og da blir det diskusjoner etterpå.

Vil bli kjent

– Hovedformålet med disse turene jeg tar er jo å se og bli kjent med ansatte og det som skjer i byen, og ikke bare lese om det. Jeg liker å se de fysiske tingene som skjer, sier byrådslederen, som forteller at han synes de store park- og grøntområdene på Haugenstua var veldig fine.

– Det skjer så mye positivt på Haugenstua, sier Røsland, og trekker fram både parsellhagesatsingen og barnepark utviklingen, som Sneglehuset.

Men spesielt imponert ble han over dagsenteret.

– Dagsenteret er et godt tiltak som gir mennesker som har det litt vanskelig et godt tilbud og en meningsfull hverdag. Her kan mennesker gjøre nyttige og viktige ting, sier Røsland.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?