RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Myhre signerte for tre år i VIF

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Petter Myhre (34) har signerte en treårs-avtale med Vålerenga Fotball. Han blir klubbens hovedtrener ut 2009. Myhre tok over hovedtreneransvaret da Kjetil Rekdal trakk seg i august i fjor.

- Vi har kommet til enighet med Petter Myhre, og har undertegnet en avtale som går ut 2009-sesongen, sier leder av samararbeidsorganet i Vålerenga, Espen Musæus til vif.no.

Fornøyd Myhre
- Jeg er fornøyd med avtalen, og glad for at de formelle tingene nå er i orden, sier Petter Myhre, som gleder seg til å ta fatt på en ny sesong. Fjoråret endte jo godt med bronse i Tippeligaen og puljeseier i Royal League.

Med Petter Myhre ved roret klarte Vålerenga å snu en dårlig trend i vår og sommer til en forrykende avslutning på høstsesongen med 11 seire, 5 uavgjorte og kun et tap.

Nå tar strømlingen fatt på en sesong helt fra start av. Suksessen var mye knyttet opp mot satsingen på de yngre spillerne. Men flere av de rutinerte spillerne blomstret igjen under hans ledelse. Ikke minst Jan Derek Sørensen, Ronny Johnsen og Tom Henning Hovi.

Alle på plass
Da er alle brikkene på plass i Vålerenga foran 2007-sesongen. Før jul ble først Jan Erik Aalbu ansatt som sportsdirektør og deretter Pål Breen som adminstrerende direktør.

Mandag starter klubben sesongoppkjøringen med 14-dagers treningsleir på Anfi del Mar Alle på Gran Canaria.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere