RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Myhre trekker seg

Sist oppdatert:
Petter Myhre trekker seg som hovedtrener i Vålerenga med umiddelbar virkning.

Harald Aabrekk overtar treneransvaret frem til en ny trener er på plass.

Det er de svake resultatene som er årsaken til Myhres avgang. Etter cup-exiten mot Nybergsund så han ingen annen mulighet.

- Underpresterte

- Vi underpresterte i vårsesongen, men jeg følte at trøkket var tilbake under treningsleiren i Gjøvik. Vi har imidlertid ikke fått samme respons i kampene, derfor bestemte jeg meg for å trekke meg etter tapet mot Nybergsund, forteller Myhre.

Petter Myhre(35) overtok som hovedtrener i Vålerenga Fotball da Kjetil Rekdal trakk seg 22. august 2006.

Fortsetter i VIF

- Han vil fortsatt være en del av VIFs trenerteam, men etter eget ønske vil han ikke være på benken i søndagens kamp mot Stabæk, sier VIFs sportsdirektør Jan Erik Aalbu til Nettavisen.

Myhre kom til Vålerenga i 2001, og hadde ansvaret for klubbens utviklingsgruppe. I dag har Vålerenga en av landets beste junioravdelinger.

Før 2006-sesongen overtok han som assistent-trener for Vålerengas a-lag da Geir Bakke forsvant til Moss, før han rykket opp som hovedtrener da Kjetil Rekdal trakk seg senere samme år.

Sterke resultater i fjor

Under Myhres ledelse leverte Vålerenga en knallsterk høstsesong. 7 seire, en uavgjort og ett tap førte til at Vålerenga knep bronsen foran erkerival Lillestrøm og kvalifiserte seg for spill i UEFA-cupen og Royal League.

Aabrekk mellomløsning

Harald Aabrekk (51) tar over jobben som hovedtrener frem til en ny trener er på plass. Han er spillerutvikler i Vålerenga Fotball og har jobbet tett med Petter Myhre det siste året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere