RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Myndighetene samler informasjon om trusselen

Sist oppdatert:
Kriseinfo har samlet informasjon fra offentlige etater angående trusselen mot Norge. De opplever stor pågang fra publikum.

På nettsiden kriseinfo.no samles informasjonen fra offentlige etater som har ansvaret for sikkerheten til lands, til sjøs og i lufta.

Siden ble opprettet for to og et halvt år siden, i kjølvannet av 22. juli-terroren i 2011 og askeskyen som lammet flytrafikken i 2010.

– Vi opplever stor pågang på nettsidene og på sosiale medier etter at trusselen mot landet ble kjent torsdag. Det er tydelig at folk er ute etter informasjon, sier redaktør Kristina Brekke Jørgensen til NTB.

– Vi skriver ingen ting selv, men forsøker å samle informasjon fra de offentlige myndighetene. Vi er særlig opptatt av hendelser som berører ulike offentlige instanser. Nå holder vi tett kontakt med myndighetene om situasjonen, sier hun.

Det er Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) som drifter nettsiden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere