RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Myrseth bytter ut

Sist oppdatert:
Stig Myrseth og Orion Securities har gjort enkelte forandringer i sin modellportefølje. Les mer her:
Meglerhuset har etter et møte med ledelsen SuperOffice har valgt å ta inn i modellporteføljen. Det er rederiet I.M. Skaugen som må vike for å gi plass til SuperOffice.

Orions skriver i sin rapport at SuperOffice er et kjernesunt CRM-selskap med høye marginer og råsterk balanse. Selskapet er størst i Europa innen CRM-programvare for mellomstore bedrifter og den store kurstriggeren fremover vil være oppkjøp som løfter omsetning og inntjening.

Bjørn Kjos og Norwegian må også vike plass for et annen tradervennlig aksje. Flyaksjen byttes ut siden kursmålet på 95 kroner begynner å nærme seg. Orion velger dermed å ta gevinst på 325 prosent i Norwegian.

Aksjen erstattes av Crew som meget vel kan bli en like god investering som forannevnte, skriver meglerhuset. Sterke gull- og metallpriser skaper et særdeles gunstig bakteppe for Crew, og en ventet avtale om utvikling av Mindoro Nickel vil være det meglerhuset omtaler som en gigantisk kurstrigger.

På tross av fall i oljeprisen på i overkant av en dollar steg Oslo Børs med en prosent i forrige uke. Tendensen var også positiv i utlandet hvor Dow Jones steg over 11.000 poeng for første gang siden 2001.

Orion mener at mangel på nyheter i det politiske bildet og mildt vær i USA har skapt press nedover i oljeprisen de siste ukene. Så fremt konflikten mellom Vesten og Iran ikke trappes vesentlig opp, er ytterligere nedad rettet press sannsynlig.

- Med nedsiderisiko i oljeprisen og langsiktige oljepriser muligens holdt kunstig oppe av fond, er utsiktene for vår hjemlige børs noe brokete. Vi formoder således at en korreksjonsfase nærmer seg etter en sammenhengende oppgang på 30 prosent siden bunnen i høst. Bildet av selskaper som ikke er oljeprisavhengige er noe mer positivt, skriver Orion.

Orions portefølje

*Petrolia Drilling
*Olav Thon Eiendomsselskap
*Aker
*Kitron
*Active 24
*Hjellegjerde
*Norske Skog
*Tandberg Storage
*SuperOffice
*Crew

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere