RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Myrseth spent på Iran

Sist oppdatert:
Orion Securities bytter ut Star Reefers med I.M. Skaugen i sin nye portefølje. Stig Myrseth venter at usikkerheten rundt Iran vil påvirke oljeprisen fremover
Meglerhuset skriver i sin morgenrapport at de venter mye usikkerhet knyttet til oljeprisen. I følge Orion er oljeprisen avhengig av hvordan situasjonen rundt Iran utarter seg. Iran står for 4,5 prosent av den verdens oljeproduksjon og kan true med å stanse oljeeksporten.

Dette fordi FNs sikkerhetsråd kan komme til å true landet med handelssanksjoner hvis de kaster FNs atombyrå ut av landet.

Orion Securities har valgt å bytte ut Star Reefer med I.M. Skaugen. Meglerhuset venter at ratene kan da ta av siden kapasitetsutnyttelsen i LPG-markedet vil snart passere 95 prosent. I.M. Skaugen skal være godt posisjonert i forhold til en oppgang av ratene siden hele flåten er i er spotmarkedet.

Orions portefølje

*Norwegian
*Synnøve Finden
*Petrolia Drilling
*IGE
*Aker
*Crew
*Ementor
*Data Respons
*Active 24
*I.M. Skaugen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere