RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mystiske filmruller

Sist oppdatert:
Kristian har funnet gamle filmruller på loftet og snurrer film. Han blir forvirret over det han får se.

Kristian har funnet seg vel til rette på gården, men han kjeder seg litt. Han tilbringer mesteparten av tiden i tv-stolen for å se på tv, og spesielt på juleprogrammet til sin halvsøster Line, som har små julerebuser han kan løse. Akkurat det gjør Kristian sin mystiske nabo Odd også, løser julerebuser.

En dag tar Kristian en tur på loftet og finner noen gamle filmruller. Han snurrer film, og ser sin mor som ung og gravid sammen med en venninne som også er gravid. En mann tuller og tøyser i parken med begge venninnene. Kristian skjønner ikke helt sammenhengen i filmen, men skjønner at det er han selv som er inne i magen til sin mor.

Motorstopp og overraskelser

Per har allerede gjort ferdig innspillinger i juleprogrammet til Line der han leser opp fra juleevangeliet. Derfor bestemmer Per og Oda seg for å reise til Kristian for å feire jul. Pers gamle Volvo Amazon, «Bernt», har sett sine bedre dager men avgårde bærer det. «Bernt» får snart motorstopp, og Oda og bestefar får haik med en traktor et stykke.

De bestemmer seg så for å ta toget. På togstasjonen henter Per en stor pakke. Men når Oda lurer på hva som er inni pakken svarer bestefar at det er en stor hemmelighet til jul. Oda ønsker seg en hund, men tror ikke det er det siden pakken er innpakket i papir.

Viktig beskjed

Åse og Jørgen, som er Kristian sine venner, har også bestemt seg for å reise til Kristian. De har en viktig beskjed til ham, og må rekke frem fort for at Kristian skal få beholde gården. Men etter en stund på veien kommer Jørgen på at han har glemt å fylle bensin.

Sondre er lei av at Kristian er så sur og bestemmer seg for å gi ham en stor overraskelse. Han tror Kristian kommer til å bli kjempeglad for overraskelsen, men det gjenstår det å se om han blir ...

På TV 2 tirsdag 27. desember kl. 19.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere