RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mytterianklager i PR-byrå

Sist oppdatert:
PR-byrået Navigator gikk med et lite underskudd i 2002. Nå skylder selskapet på ansatte og en tidligere partner som gikk ut og startet et konkurrerende byrå.

Eierne i pr-selskapet Navigator mener underskuddet ifjor skyldes et mytteri ledet av aksjonær Per Erik Bjørklund. Bjørklund er en av fire partnere i selskapet, men ble bedt om å rydde pulten da de andre eierne oppdaget at Bjørklund var i ferd med å starte det konkurrerende pr-selskapet Zignal sammen med andre tidligere Navigator-ansatte.

Nå mener Navigator at denne etableringen er årsaken til at de ikke fikk det overskuddet på 750.000 kroner som det lå an til. Navigator fikk ifjor et årsresultat på minus 2573 kroner. Nå vil styret i Navigator ta Bjørklunds akjser som erstatning for tapet de mener han påførte selskapet, skriver Dagens Næringsliv.

På det meste var det 11 ansatte i Navigator. Nå har selskapet kun tre partnere og to ansatte.

Bjørklund avviser at han skal ha påført Navigator økonomiske tap, og mener at de andre eierne i Navigator har brutt aksjeloven på flere punkter, blant annet fordi en generalforsamling ikke er gyldig innkalt og nytt styre ble registrert uten hans viten.

Navigators resultater i 2002:

Driftsinntekter: 10,7

Driftsresultat: 0,06

Resultat før skatt: 0,03

Tall i millioner kroner

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere